Спецпризначенці СБУ вперше в історії збили російський вертоліт за допомогою FPV-дрона

Спецпризначенці СБУ вперше в історії збили російський вертоліт за допомогою FPV-дрона

Спецпризначенці Центру спецоперацій "А" СБУ вперше збили російський вертоліт за допомогою FPV-дрона. Про це повідомили джерела СБУ.

Ідеться про російський вертоліт Мі-28, його вразили над Курською областю росії.

“СБУ вкотре продемонструвала високий професійний рівень, креативний підхід і новизну рішень, які використовуються для знищення ворога. У нас для росіян ще багато неочікуваних сюрпризів“, — зазначило джерело.

Удар по російському Мі-28 був здійснений спецпризначенцями СБУ. Інформація свідчить, що операцію провели воїни Центру спецоперацій "А", які точно прицілилися в задній гвинт гелікоптера.

Мі-28 — це ударний вертоліт, який використовується для знищення бронетехніки, повітряних цілей та живої сили противника.

Нагадаємо, на Закарпатті з'явилась інформація про те, що військовослужбовці ТЦК мобілізують студентів-першокурсників у потязі. Проте ця інформація є неправдивою.

Як писали "Ми-Україна" раніше, оперативники викрили масштабну схему незаконного переправлення чоловіків через державний кордон в Одеській області. 48 чоловіків, які хотіли уникнути мобілізації, були затримані в кузові вантажівки за кілька кілометрів від кордону з невизнаним Придністров'ям.

Головне