Спецпідрозділ “Білий Янгол” евакуював родину з дітьми з прифронтової зони на Сумщині

Спецпідрозділ “Білий Янгол” евакуював родину з дітьми з прифронтової зони на Сумщині

Спецпідрозділ поліції “Білий Янгол” допоміг евакуюватись сім'ї з дітьми із села Павлівки на Сумщині з-під постійних обстрілів російських військ.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

“Через щоденні обстріли росіян та руйнації осель, жити у населених пунктах, наближених до кордону з рф, стало нестерпно. Тож, щоб вберегти життя собі та дітям, люди погоджуються на евакуацію у більш безпечні місця”, - йдеться у повідомленні.

“Білий Янгол” евакуював родину з шістьох осіб, зокрема двох дорослих і чотирьох дітей, із села Павлівки. Раніше правоохоронці вже відвідували цю сім'ю, намагаючись переконати їх виїхати з небезпечної зони через загрозу бомбардувань.

Працівники спецпідрозділу допомогли родині зібрати необхідні речі та доставили їх до обласного центру, де їм запропонували безпечне тимчасове житло. 

“Літня жінка не може стримати сліз, говорячи, що ворог змусив їх тікати з рідної хати, де прожили багато років свого життя. Люди дякують “Білим Янголам” за допомогу. І ці слова вдячності для поліцейських важливі, бо за ними врятовані життя”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з прикордонних громад Сумської області за тиждень - з 7 по 13 жовтня - було евакуйовано понад 500 осіб, серед яких 143 дитини. Загалом кількість евакуйованих з області перевищила 36 тисяч осіб, з яких понад 6 тисяч — діти.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Підмосков'ї в середу, 16 жовтня, застрелили 44-річного заступника начальника однієї із військових частин полковника Микиту Кленкова.

Головне