Спецоперація ГУР у Криму: Данілов розкрив окремі деталі

Спецоперація ГУР у Криму: Данілов розкрив окремі деталі

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов розкрив окремі деталі спецоперації української розвідки у Криму у четвер, 24 серпня.

Про це він розповів у програмі Свобода Live.. За його словами, спецоперація ГУР в тимчасово окупованому Криму стала першою, про яку розповіли на публіку. Під час її виконання було застосоване найсучасніше озброєння. 

"До цього наші ЗСУ, наші сили безпеки займалися іншими операціями. Не про всі операції ми можемо доповідати нашому суспільству. Єдине, що можу сказати, - вони не будуть закінчуватися до того часу, поки вся територія нашої країни, включно з АРК, не буде звільнена від терористів", - підкреслив секретар РНБО.

Данілов також наголосив, що за потреби звільнення Криму буде відбуватися військовим шляхом.

"Якщо росіяни не зрозуміють, що їм треба забиратися з нашої території якомога швидше", - розповів він. 

На запитання, чи розпочалося вже військове звільнення Криму, він відповів, що це "буде більш потужна операція, ніж зараз відбувається". Секретар РНБО зазначив, що окупанти не не мають засобів, аби заважати Україні виконувати завдання.

"Я можу сказати, що вчора була дуже потужна операція саме на території Криму із застосуванням нашого найсучаснішого озброєння проти російської федерації. У них немає засобів для того, щоб вони заважали нам виконувати завдання, яке ставить президент щодо звільненню нашої країни", - додав він. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, українські захисники у четвер, 24 серпня, провели спецоперацію в Криму. Внаслідок цього наші бійці ліквідували щонайменше 30 російських окупантів та пошкодили чотири швидкохідні катери.

Головне