Sony заборонила активацію своїх ігор в Steam у рф та Білорусі

Sony заборонила активацію своїх ігор в Steam у рф та Білорусі

Компанія Sony встановила обмеження для російських та білоруських акаунтів Steam, заборонивши активацію своїх ігор на цій платформі.

Про це повідомляють росЗМІ.

"Видавець обмежив активацію цієї гри на території рф і Білорусі. Тобто гра не може бути активована на російських і білоруських акаунтах Steam. В інших країнах СНД активація пройшла успішно", - зазначив російський дистриб'ютор і видавець "Бука" у публікації про передзамовлення гри Horizon Forbidden West.

Онлайн-магазин Steampay також повідомив, що активація цієї та інших ігор Sony стала недоступною для російських і білоруських акаунтів у Steam.

У вересні 2022 року Sony Music Group, що є другою за розміром у світі звукозаписною компанією, оголосила про рішення вийти з російського ринку.

У січні Євросоюз продовжив економічні санкції проти російської федерації. Санкції продовжили проти росії до 31 липня 2024 року.

"Ці санкції, які вперше запроваджені у 2014 році у відповідь на дії росії, що дестабілізують ситуацію в Україні, були значно розширені з лютого 2022 року у відповідь на неспровоковану, невиправдану та незаконну військову агресію росії проти України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в "Дії" підтвердили збій в роботі через велике навантаження.

Головне