Солдатам зс рф роздають наркотики: ЦНС отримав документи, які це підтверджують

Солдатам зс рф роздають наркотики: ЦНС отримав документи, які це підтверджують

Командири російських мотострілецьких підрозділів постачали своїм підлеглим наркотичні та психотропні речовини, зокрема промедол - заборонений у росії наркотичний анальгетик, подібний за своїми властивостями до морфію.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У розпорядженні Центру є документи, що підтверджують неофіційну видачу наркотиків воєнним рф. Військові частини вели "чорний" облік отримання та роздачі промедолу. 

Документи свідчать про те, що така видача відбувалася регулярно. Промедол, який при високій концентрації викликає почуття ейфорії. А при регулярному прийомі даного засобу у людини з’являється наркотична залежність, яка надалі призводить до згубних наслідків для психіки та здоров’я.

Військовослужбовці, які перебувають в стані ейфорії, швидше погодяться на штурм чи інші наступальні дії тому, що вже не мають страху перед болем або навіть і самою смертю”, - підкреслює ЦНС.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін видав указ, що передбачає соціальні гарантії для росіян, які переїдуть на тимчасово окуповані території України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти почали реєстрацію казачих організацій на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, перетворюючи їх на мобілізаційний резерв для армії рф.

Головне