Росіяни атакували Рівненщину – ціллю став об'єкт енергетичної інфраструктури

Росіяни атакували Рівненщину – ціллю став об'єкт енергетичної інфраструктури

Зранку 26 серпня 2024 року Рівненщина зазнала удару ворога. Ціллю став об'єкт енергетичної інфраструктури. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.

У житловому будинку пошкодило вікна. У Рівненському районі знеструмлені населені пункти. Фахівці працюють над ліквідацією наслідків удару.

Крім того, сили ППО збили повітряні цілі у Рівненському районі. Попередньо, без жертв, повідомили в ОВА.

"Без людських жертв. Знеструмлені населені пункти у Рівненському районі. Наразі відповідні служби працюють над ліквідацією наслідків удару. Крім того, сили ППО збили повітряні цілі у Рівненському районі. Попередньо - теж без жертв", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, київська міська військова адміністрація оголосила про розгортання Пунктів Незламності по всьому місту. Це рішення прийняте через критичну ситуацію в енергетичному секторі та необхідність екстрених відключень електроенергії за вказівкою Укренерго. Про це повідомили в КМВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти протягом ночі та ранку атакував Київську область ракетами та ударними дронами. Внаслідок повітряного нападу є руйнування інфраструктури та поранена особа, розповів керівник місцевої обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Головне