Сніг з дощем та ожеледиця: на Україну насувається негода

Сніг з дощем та ожеледиця: на Україну насувається негода

Українців попереджають про негоду у четвер, 18 січня. Погіршення погодних умов очікується у всіх регіонах країни, крім південних. Про це оголосили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

"Завтра синоптики прогнозують погіршення погоди. 18 січня в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах значний сніг та мокрий сніг, хуртовина, на Закарпатті вночі значний мокрий сніг, вдень значний дощ, на дорогах країни, крім півдня, ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Через погіршення погодних умов в ДСНС закликали людей бути максимально обережними під час перебування на вулиці.

Водночас у Київській обласній військовій адміністрації зазначили, що на Київщині 18 січня очікуються сніг з дощем та сильні пориви вітру. У регіоні оголошено перший рівень небезпечності.

"Увага! 18 січня на Київщині спостерігатимуться складні погодні умови.   За прогнозом Укргідрометцентру, вночі очікується сніг, вдень дощ. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° тепла. 18 січня пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. I рівень небезпечності (жовтий)", - наголосили у КОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Києві правоохоронці та надзвичайники врятували чоловіка, який сильно змерз та ледь міг говорити. Він застряг під трубами теплотраси.

Головне