Сніг, сильний вітер та ожеледиця: у ДСНС попередили про погіршення погодних умов майже по всій Україні

Сніг, сильний вітер та ожеледиця: у ДСНС попередили про погіршення погодних умов майже по всій Україні

Державна служба України з надзвичайних ситуацій оголосила попередження про стихійні метеорологічні явища у переважній більшості регіонів України 27 листопада.

Зокрема в ДСНС наголосили, що у понеділок в регіонах очікуються сильні пориви вітру та хуртовини.

"Попередження про стихійні метеорологічні явища по Україні. 27 листопада в Україні пориви вітру 17-22 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), вночі та вранці (крім західних, Житомирської, Вінницької і Сумської областей) пориви 25-30 м/с, хуртовини (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий)", - йдеться у повідомленні.

Також у ДСНС додали, що у Київській, Кіровоградській і Полтавській областях очікується значний сніг (І рівень небезпечності, жовтий), а у Чернігівській, Сумській та Черкаській областях - сильний сніг та снігові замети (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). 

Крім того рятувальники попереджають про ожеледицю на дорогах країни.

Щодо ситуації в столиці, то у Києві завтра прогнозують пориви північно-західного вітру зі швидкістю 17-22 м/с та хуртовини. Вночі та вранці пориви зростуть до 25 м/с (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Як повідомляли "Ми-Україна", від ранку у південних регіонах України спостерігається погіршення погодних умов. Згодом негода дійшла до центральних регіонів, а саме Кіровоградської та Черкаської областей. Там спостерігається сильний вітер та сніг, ожеледиця на дорогах.

Головне