Снайпери ССО показали кадри полювання на окупантів на Херсонщині (відео)

Снайпери ССО показали кадри полювання на окупантів на Херсонщині (відео)

Сили спеціальних операцій ЗС України не припиняють нищити особовий склад російського війська. На відео, опублікованому ССО вранці 8 грудня показано бойову роботу снайперів цього роду сил на Херсонському відтинку фронту. 

У повідомленні уточнено, що на кадрах зображено полювання на окупантів спецбійців 73-го морського центр спеціальних операцій імені кошового отамана Антіна Головатого (73 МЦСпО). 

Як відомо, в цілому за добу, що минула російські загарбники понад пів сотні разів завдавали вогневого ураження по мирних населених пунктах Херсонщини. По області прилетіло більш як 400 снарядів. Противник гатив зі ствольної та реактивної артилерії, танків, мінометів, а а також застосовував для атак тактичну авіацію та безпілотники. Загалом за учорашній день в межах області було поранено шість осіб. 

Нагадаємо, раніше цього місяця снайпери ССО, які працюють Авдіївському напрямку, показали, як їм вдалось за одну годину ліквідувати 12 окупантів та поранити ще трьох. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 7 грудня загальні втрати ворога поповнилися ще майже 1000 бійцями. ЗСУ також утилізували вісім танків, 26 бойових броньованих машин, 12 артилерійських систем та два десятка дронів.

 

Головне