Смертельне ДТП на блокпосту: останні подробиці з місця події (ВІДЕО)

Смертельне ДТП на блокпосту: останні подробиці з місця події  (ВІДЕО)

Водія, який 25 липня уночі збив двох військових затримали відразу. Особу 23-річного чоловіка правоохоронці поки що не розкривають. Більше з місця смертельної ДТП на блокпосту у Києві розповідає наш Влад Величко.

За інформацією столичної поліції, аварія відбулася на Берестейському проспекті, а саме поблизу метро "Святошино". Водій на височенній швидкості влетів у блокпост, він був за кермом автомобілю марки Volkswagen.

Керманич збив одразу двох військовослужбовців Національної гвардії України. 49-рінчий чоловік від отриманих травм одразу помер на місці, його 26-річний колега був госпіталізований з травмами різного ступеня тяжкості.

Після того як винуватець трагедії влетів у військових, він ще протаранив два автомобілі, які були запарковані поблизу блокпоста. В одній з автівок також знаходився військовий. Він уникнув серйозних травм, медичну допомогу йому було надано на місці аварії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 26 травня цього року один із суддів Макарівського районного суду Олексій Тандир на блокпосту у Києві на смерть збив нацгвардійця. Експертиза встановила, що водій за кермом був у стані алкогольного сп’яніння. Слідчі також встановили, що в момент ДТП авто рухалося зі швидкістю 100 км/годину.

Головне