Смертельна стрілянина у Дніпрі: поліцейський заявив, що не визнає своєї провини

Смертельна стрілянина у Дніпрі: поліцейський заявив, що не визнає своєї провини

У Кіровському райсуді Дніпра у четвер, 31 серпня, обирають запобіжний захід поліцейському, який під час конфлікту смертельно поранив чоловіка у Дніпрі 29 серпня. Як повідомляє "Суспільне", підозрюваний свою провину не визнає

За його словами, він застосував зброю тільки після того, як були застосовані всі можливі засоби, і для захисту свого життя.

Адвокати патрульного просять запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання або домашній арешт. Прокуратура – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Як відомо, у Дніпрі у вівторок, 29 серпня, поліцейський смертельно поранив чоловіка. Патрульні зупинили автомобіль Jaguar для перевірки. У результаті стався конфлікт, який переріс у бійку, і один з правоохоронців застосував табельну вогнепальну зброю.

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький опублікував записи з боді-камер поліцейських, один з яких смертельно поранив чоловіка.

Нагадаємо, на сьогодні Держбюро розслідувань не може підтвердити інформацію про вміст алкоголю у крові чоловіка, який загинув під час конфлікту з патрульними.

"Я не можу підтвердити, що ті результати, які оприлюднені в інтернеті, є достовірними. Мені відомо, що вони ще не готові. Як тільки буде підтвердження цього, то ми їх повідомимо”, – зазначила речниця відомства Тетяна Сапьян.

Як писав "Ми-Україна" раніше, киян просять не використовувати укриття в школах та садочках через оголошення повітряної тривоги під час освітнього процесу. Відповідний заклик опублікувала Київська міська військова адміністрація.

Головне