Смертельна пожежа забрала життя родини з двома дітьми на Полтавщині

Смертельна пожежа забрала життя родини з двома дітьми на Полтавщині

Родина з чотирьох осіб, серед яких двоє малолітніх дітей, загинула внаслідок пожежі у приватному будинку на Полтавщині. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Полтавській області.

Правоохоронці наголосили, що намагаються встановити усі обставини події, зокрема обставини та причини пожежі.

Наразі відомо, що у ніч на 5 жовтня близько 02:00 в селі Слобідка Миргородського району Полтавської області спалахнув приватний будинок. Поліції повідомила про займання працівників ДСНС.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Після ліквідації вогню рятувальники виявили тіла чотирьох осіб - 37-річного чоловіка, 31-річної жінки та двох дітей, 2020 року народження.

Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Поліція розпочала досудове розслідування про відповідальність за порушення вимог пожежної безпеки, яке призвело до загибелі людей.

Нагадаємо, у Харкові правоохоронці підозрюють 33-річну косметологиню у вбивстві клієнтки з необережності під час проведення косметологічної процедури.

Як писав “Ми-Україна” раніше, на росії розглядають можливість запровадити податок для родин, які проживають на тимчасово окупованих територіях та не мають дітей.

Головне