Слідчий комітет рф офіційно підтвердив смерть Пригожина

Слідчий комітет рф офіційно підтвердив смерть Пригожина

Слідчий комітет російської федерації офіційно підтвердив смерть засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Про це заявила голова управління зв'язків зі ЗМІ слідкому рф Світлана Петренко.

За її словами, особи усіх 10 жертв встановили шляхом проведення молекулярно-генетичних експертиз.

"У рамках розслідування аварії літака у Тверській області завершено проведення молекулярно-генетичних експертиз. За їхніми результатами особи всіх 10 загиблих встановлено, вони відповідають списку, заявленому у польотному листі", - заявила Петренко.

Нагадаємо, у середу ввечері, 23 серпня, у Тверській області впав приватний літак. Виявилося, що він належить засновнику ПВК “Вагнера” Євгена Пригожина. Він був у списку пасажирів літака. Всього в результаті аварії загинули 10 осіб. За деякими даними, літак Пригожина могла збити російська ППО. Згодом у росавіації підтвердили, що Пригожин був у літаку. 24 серпня тіла Пригожина і його поплічників вивезли з місця аварії.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент України Володимир Зеленський відреагував на падіння літака Євгена Пригожина в росії 23 серпня. За його словами, українці не причетні до цієї ситуації.

Головне