Склад БК росіян у Воронезькій області атакували дрони СБУ, - джерела

Склад БК росіян у Воронезькій області атакували дрони СБУ, - джерела

Ураження великого складу БК на території Воронезької області рф є результатом роботи Служби безпеки України. Військовий об'єкт ворога атакували дрони відомства, повідомляють джерела в СБУ.

Ціллю атаки став склад боєприпасів поблизу населеного пункту Сергіївка, розташованого у прикордонному з Україною районі.

Використовуючи безпілотні літальні апарати, СБУ завдала удару по об'єкту, де на площі 9000 квадратів зберігалися різноманітні боєприпаси, серед яких - ракети класів "земля-земля" та "земля-повітря", снаряди для танків і артилерії, а також ящики з патронами для вогнепальної зброї. Джерела підкреслюють, що саме з цього складу окупанти постачали боєприпаси своїм військам в Україні.

Внаслідок атаки на складі розпочалася потужна детонація, яку місцеві жителі почули почали чути ще вночі і чують досі. Стовп диму від вибухів було видно за десятки кілометрів.

Російська влада була змушена оголосити режим надзвичайної ситуації в Подгоренському районі та розпочати евакуацію місцевого населення. За даними губернатора Воронезької області, вже близько пів сотні осіб було доставлено до пунктів тимчасового розміщення, ще частина жителів виїхала до родичів.

Нагадаємо, воїни Головного управління розвідки МО 6 липня провели успішну операцію на тимчасово окупованій території Донецької області, завдавши значних втрат російським окупантам. Постраждали об'єкти рф у Дебальцевому та Новолуганському.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 6 липня пізно ввечері в окупованому Криму, в районі Алушти, сталася надзвичайна ситуація - у селі Виноградне відбулася розгерметизація підвісного мосту газової труби, що призвело до факельного горіння. Перед пожежею було чутно вибух. Полум'я перейшло також і на лісовий масив. 14 населених пунктів міського округу Алушта залишилися без газу.

Головне