Скільки у Путіна двійників зараз - в ГУР відповіли

Скільки у Путіна двійників зараз - в ГУР відповіли

Для захисту Володимира Путіна в росії використовуються продумана система двійників президента рф. Скільки на сьогодні нарахувала військова розвідка таких осіб, схожих на російського диктатора в ефірі "Ми-Україна" розповів представник ГУР МО Андрій Юсов.

За його словами, нині двійників Путіна нараховується щонайменше троє.

До цього Юсов розповідав, що на відміну від російського диктатора, у його білоруського колеги двійників немає.

"Ось Лукашенко, наприклад, справжній, у нього двійника немає. Тому він іноді хворіє. Що стосується Путіна - ми знаємо про використання технології двійників, знаємо, чим один від одного відрізняється. Чи справжній - тут тільки експертиза покаже, яка обов'язково буде на Міжнародному трибуналі", - зазначив він у травні.

Нагадаємо, про наявність у Путіна двійників неодноразово говорив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. Торік у жовтні він розповів, що нарахував щонайменше три “копії”. За його словами, щоб зробити їх більш схожими між собою, їм робили пластичні операції, однак відрізнити “оригінал” можна за низкою характеристик.  

Як писав "Ми-Україна" раніше, кандидат психологічних наук, профайлер, ексспівробітник СБУ Дмитро Попов розповів, як можна вирахувати двійників Путіна та чим вони відрізняються від "оригіналу".

Головне