Скасовано сотні авіарейсів та потягів: Мюнхен накрило потужним снігопадом

Скасовано сотні авіарейсів та потягів: Мюнхен накрило потужним снігопадом

Безперервний сильний снігопад у Мюнхені у суботу, 2 грудня, призвів до серйозних збоїв у транспортній системі німецького міста. Негода вже стала причиною скасування кількох сотень авіарейсів та поїздів, пише Reuters. 

Аеропорт Мюнхена імені Франца-Йозефа Штрауса повідомив пасажирам, що рейсів не буде щонайменше до опівночі.

Флагманський німецький авіаперевізник Lufthansa заявив про скасування вже як мінімум 126 рейсів, а його "дочка" CityLine - 110 рейсів. Місце ЗМІ повідомляють про 320 скасованих злетів та посадок, проте упродовж дня, як очікується, це суттєво зросте. 

Окрім авіаційного та залізничного сполучення страждає також і громадський транспорт, у місті сталась велика кількість ДТП. Деякі дороги в Мюнхені заблоковані сніговими пагорбами та поваленими деревами.

Від зимової стихії сьогодні страждає не лише Мюнхен. Потужно сніжить зараз також і в інших районах на півдні ФРН. Згідно з метеопрогнозами, у деяких регіонах, зокрема від Альгоя до нижнього Дунаю, має насипати до 40 см снігу.

Нагадаємо, 2 грудня дев'ять пасажирських поїздів "Укрзалізниці" рухаються з відставанням від графіку. Затримки складають від пів години до майже двох, причиною стало погіршення погодних умов.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо, побоюючись втрати контролю над залізницею, що йде через Токмак і забезпечує херсонське та кримське угруповання, стало будувати залізничну дорогу, яка має з'єднати Маріуполь та Джанкой

Головне