Скандал з комбригом 59-ї бригади: Сирський відправляє військову перевірку

Скандал з комбригом 59-ї бригади: Сирський відправляє військову перевірку

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відправляє перевірку до 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, щоб з'ясувати обставини нещодавніх втрат серед особового складу бригади. Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

"Прийнято рішення щодо виїзду в зону відповідальності з'єднання комплексної робочої групи на чолі з начальником Військової служби правопорядку ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Раніше захисниця "Азовсталі" Катерина Поліщук з позивним Пташка звернулась до Президента Зеленського з проханням перевірити факти злочинних наказів, свідомої недбалості, нехтування життям та здоровʼям особового складу.

"Через нелюдське та непрофесійне ставлення Шевчука я змушена припинити співпрацю з цією славнозвісною бригадою, та не всі мають таку можливість - опиратись злочинним наказам, які спрямовані виключно на здобування додаткових зірочок цією людиною", - заявила українська захисниця.

Нагадаємо, що головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський зустріч з французьким філософом, письменником та медіамагнатом Бернаром-Анрі Леві

Як інформував "Ми-Україна" раніше, очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко здійснив важливий візит на передову лінію фронту в Донецькій області, де особисто оцінив ситуацію та поспілкувався з бійцями різних підрозділів підпорядкованого йому відомства.

Головне