Ситуація з електропостачанням стабільно залишається складною в прифронтових регіонах, – Міненерго

Ситуація з електропостачанням стабільно залишається складною в прифронтових регіонах, – Міненерго

У прифронтових регіонах ситуація з електропостачанням стабільно залишається складною. Про це повідомила заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук у ефірі "Ми-Україна".

"Нажаль, під обстрілами знаходяться і обʼєкти енергетичної інфраструктури. На сьогодні в цих регіонах у нас практично постійно біля 400 населених пунктів без електроенергії", – зазначила заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук.

Вона нагадала, що по всій Україні протягом останніх тижнів також діють графіки погодинних та аварійних відключень та закликала споживати електроенергію ощадливо.

Нагадаємо, Угорщина заблокувала схвалення Євросоюзом вилучення прибутку з російських активів, який збиралися відправити для військової допомоги Україні. Про це повідомляє видання Financial Times.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Донеччині армія рф застосувала майже всю номенклатуру озброєння, що має, хоче "нащупати" наші слабкі місця. Про це повідомив командир підрозділу "Терра" у 3 ОШБр Микола "Абдула" Волохов у ефірі "Ми-Україна".

Головне