Ситуація напружується: гелікоптер президента Ірану досі не можуть знайти після аварії

Ситуація напружується: гелікоптер президента Ірану досі не можуть знайти після аварії

Пошуки гелікоптера президента Ірану Ібрагіма Раїсі тривають. Нині достовірної інформації, де саме знаходиться повітряне судно, немає, повідомляє агентство Tasnim.

Пошуки продовжуються, однак вони ускладені сильним туманом - до робіт не можуть залучити дрони чи гелікоптери. Також до ймовірного місця аварії неможливо під'їхати на автомобілі. Тому рятувальники йдуть туди пішки. Однак у регіоні вже починає темніти, що перешкоджає пересуванню рятувальних груп. Крім того найближчим часом там впаде температура.

Поблизу ймовірного місця аварії знаходиться багато швидких. Збройні сили отримали наказ мобілізувати підрозділи та засоби для пошукової операції. 

Водночас повідомляється, що всього у повітрі перебували три гелікоптера. Два з них, в яких знаходилися міністри та чиновники, благополучно приземлилися попри туманну погоду. А от третій гелікоптер поки не можуть знайти.

Як повідомляли "Ми-Україна", життя президента Ірану Ібрагіма Раїсі та міністра закордонних справ Хусейн-Аміра Абдуллахіана знаходиться під загрозою після аварії гелікоптера, яка сталася вдень 19 травня.

Головне