Ситуація на Покровському напрямку залишається складною: що відомо

Ситуація на Покровському напрямку залишається складною: що відомо

Найбільше штурмів зараз відбувається на Покровському напрямку. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому звернені.

Також ситуація залишається складною на Краматорському, Торецькому та Купʼянському напрямках.

"Сьогодні говорив з головкомом. Покровський напрямок – найбільше штурмів. Непросто також на Краматорському, Торецькому, Купʼянському напрямках. Майже дві сотні боїв щодобово по всьому фронту", - зазначив глава держави.

Зеленський наголосив, що наразі найважливіше - завдавати ворогу максимальних втрат та відповідати на всі російські удари. 

"Ми обговорили також з головкомом деталі наших наступальних операцій – активні дії в Курській області. Ми продовжуємо поповнювати обмінний фонд для України та витискаємо війну на російську територію. Стійкість кожного нашого підрозділу, влучність наших воїнів та сильні рішення партнерів мають однаково вирішальне значення. Я дякую всім нашим бойовим бригадам!", - підсумував президент.

Нагадаємо, що на Харківщині Третя окрема штурмова бригада (3 ОШБр) Збройних Сил України проводить активні стабілізаційні заходи в зоні своєї оперативної відповідальності.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Харківський напрямок зазнав значних змін у характері штурмових дій протягом літнього періоду. 

Головне