Ситуація на фронті: зафіксовано 101 бойове зіткнення від початку доби

Ситуація на фронті: зафіксовано 101 бойове зіткнення від початку доби

Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських окупантів. Від початку доби 24 жовтня кількість бойових зіткнень зросла до 101. 

Про це повідомляє Генеральний штаб України.

На Покровському напрямку ворог здійсниа 30 спроб потіснити українських захисників із займаних позицій в районах Миролюбівки, Новоторецького, Променя, Лисівки, Красного Яру, Селидового, Сухого Яру, Миколаївки, Крутого Яру та Михайлівки. Ще два боєзіткнення тривають.

На Курахівському напрямку армія рф атакувала 10 разів у бік населених пунктів Новодмитрівка, Зоряне, Кремінна Балка, Новомиколаївка, Максимільянівка, Антонівка, Катеринівка та Костянтинівка. Наразі дев’ять спроб окупантів просунутися вперед вже відбито.

На Харківському напрямку противник сім разів атакував позиції підрозділів України у районі Стариці.  

На Куп’янському напрямку російські окупанти вісім разів атакували Сили оборони в районах Голубівки, Піщаного, Лозової, Кругляківки та Вишневого. П’ять боєзіткнень ще тривають. По Петропавлівці, Андріївці та Куп'янську авіація ворога завдала ударів 16 НАРами та чотирма КАБами.  

На Лиманському напрямку армія рф здійснила 21 атаку на позиції українців поблизу населених пунктів Дружелюбівка, Катеринівка, Греківка, Твердохлібове, Терни, Зарічне, Торське та Серебрянка, два боєзіткнення тривають дотепер. 

На Сіверському напрямку в районі населеного пункту Виїмка ворог один раз намагався прорвати оборону наших позицій. 

На Краматорському напрямку підрозділи української оборони відбивали дві атаки російських загарбників поблизу Часового Яру та Предтечиного.  

На Торецькому напрямку ворог здійснив чотири авіаційних удари, скинувши на житлові райони та цивільну інфраструктуру міста Торецьк сім КАБ.

На Времівському напрямку відбулося дві ворожі атаки у бік Богоявленки.

На Оріхівському напрямку оборонці України відбили один штурм ворога поблизу Новоданилівки, водночас ворог застосовував штурмову авіацію поблизу населеного пункту Малі Щербаки.

На решті напрямках без змін.

Крім того, на Курщині російські літаки завдали 16 авіаударів 18 КАБами.

Як писав “Ми-Україна” раніше, Головне управління розвідки Міністерства оборони України попереджає, що анонімні акаунти в Telegram шукають людей для оплачуваних мітингів у Києві, Одесі, Дніпрі та інших обласних центрах.

Головне