Ситуація біля Часового Яру, ураження ворожих цілей на ТОТ і ППО - головне зі звернення

Ситуація біля Часового Яру, ураження ворожих цілей на ТОТ і ППО  - головне зі звернення

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони України Рустем Умєров доповіли Володимиру Зеленському про ситуацію на найгарячіших напрямках фронту, втрати окупантів та протиповітряну оборону країни. Про це повідомили у зверненні президента України Володимира Зеленського.

"Щойно була доповідь головкома Сирського – про найбільш гарячі точки фронту. Часів Яр та інші ключові напрямки на Донеччині: Покровський, Курахівський, а також Харківщина – Купʼянський напрямок. Наші позиції, наші результати",  сказав він.

Він доповів сьогодні і щодо ураження цілей на окупованій території – реалізовані операції та підготовка запланованих.

Щодо ППО він наголосив, що роблять все можливе, контактують з усіма можливими партнерами, щоб збільшити захист неба.

"Я дякую всім нашим друзям у США, кожному нашому партнеру у світі, хто так само, як і ми в Україні, розуміє спільні можливості, спільні завдання", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби Сили оборони півдня ліквідували 128 російських окупантів. Також знищили 44 одиниці озброєння та військової техніки армії рф. Про це повідомили Сили оборони півдня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Військово-морських силах ЗСУ підтвердили ураження російського судна “Коммуна” в Севастополі вранці 21 квітня. Про це заявив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук. 

Головне