Сирський зустрівся з начальником Генштабу ЗС Словаччини

Сирський зустрівся з начальником Генштабу ЗС Словаччини

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський зустрівся із начальником Генерального штабу Збройних сил Словаччини генерал Даніель Змеко. Про це Сирський написав на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що колеги узгодили подальші спільні зусилля для поглиблення розвитку українсько-словацького військового співробітництва.

Варто зауважити, що під час зустрічі головнокомандувач ЗСУ поінформував Змеко про хід бойових дій на різних напрямках фронту та про актуальні потреби Сил оборони. Він акцентував увагу на порушенні російськими військовими норм Міжнародного гуманітарного права та на їхніх воєнних злочинах.

"Це вже третій особистий візит генерала Даніеля Змеко за час повномасштабного вторгнення російської федерації. Вдячний уряду та народу Словаччини за надану військово-технічну допомогу українському війську", - написав Сирський.

Нагадаємо, що головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів телефонну розмову з начальником Об'єднаного штабу Збройних сил Франції Тьєрі Бюркаром

Як інформував "Ми-Україна" раніше, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан назвав помилкою слова Балаша Орбана про те, що Угорщина, імовірно, не стала б захищатися в разі російської агресії, враховуючи революцію 1956 року.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.