Сирський: Україна має план повернення Криму

Сирський: Україна має план повернення Криму

Київ розробив стратегію з повернення Кримського півострова, деталі якої тримаються в суворій секретності. Українська влада заявляє про рішучий намір відновити контроль над усіма територіями в межах міжнародно визнаних кордонів України станом на 1991 рік. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у інтерв’ю Guardian.

Для досягнення цієї мети керівництво країни готове задіяти всі доступні засоби та ресурси. Конкретні кроки та методи реалізації цього плану залишаються конфіденційними з міркувань національної безпеки.

Цей план є великою військовою таємницею, а втім, він запевнив, що намір деокупувати півострів — цілком реалістичний.

"Ми зробимо все можливе, щоб досягти міжнародно визнаних кордонів 1991 року. Ми повинні перемогти... щоб звільнити наших громадян, які перебувають на окупованих територіях, які страждають", — заявив Сирський.

Київ має план повернення Криму після незаконної його анексії диктатором Путіним.

Нагадаємо, у Миколаєві, орієнтовно на площі 30 гектарів, вирує масштабна пожежа на відкритій території. Про це повідомила пресслужба ДСНС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в'єтнамський ракетний фрегат "Хунг Дао" прибув до російського порту Владивосток 24 липня. Про це із посиланням на пресслужбу Тихоокеанського флоту рф пише Reuters.
 

Головне