Сирський та Умєров відвідали передові позиції на фронті: яка ситуація на полі бою

Сирський та Умєров відвідали передові позиції на фронті: яка ситуація на полі бою

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали передові командні пункти військових частин в районі ведення бойових дій. Про це на Facebook сторінці повідомив Головнокомандувач.

"Разом із міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій. Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках відповідальності", - йдеться в повідомленні.

За словами Сирського, ситуація на полі бою складна та потребує постійного контролю. Російські окупанти регулярно здійснюють штурми позицій українських захисників.

Сирський та Умєров проаналізували ситуацію та обговорив майбутні кроки, зокрема, щодо потенціалу маневреної й позиційної оборони, а також підсилення окремих ділянок фронту.

"Невідкладно ухвалив рішення задля покращення боєздатності, стійкості та управління. Попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі й позиції. Ворог зазнає непоправні втрати. Окремо подякував командирам бригад і підрозділів за рішучі дії та ініціативу", - наголосив Головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, що Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у другу річницю повномасштабного вторгнення росії подякував усім українським захисникам і захиницям, які стримують ворога, відбивають його атаки та знищують окупантів.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр оборони Рустем Умєров та Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідали центр рекрутингу української армії, який нещодавно відкрили у Львові.

Головне