Сирський провів зустріч із філософом Бернаром-Анрі Леві

Сирський провів зустріч із філософом Бернаром-Анрі Леві

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський зустріч з французьким філософом, письменником та медіамагнатом Бернаром-Анрі Леві. Про це повідомив в своєму Telegram-канал.

Під час зустрічі вони обговорили боротьбу України за незалежність. Сирський у свою чергу подякував Леві за висвітлення подій в Україні.

"Поговорили із Бернаром-Анрі Леві. Використовуємо кожну можливість, щоб розповісти про нашу боротьбу. Історія пишеться зараз. Дякую Вам, пане Бернаре, за велике серце, яке любить Україну! Завдяки Вашому мистецькому таланту світ дізнається про події в Україні", - написав Сирський.

Бернар-Анрі Леві — французький філософ, письменник, кінорежисер-документаліст, політичний журналіст та воєнний кореспондент.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Ірландії Саймон Гарріс оголосив про свій намір відвідати Україну "найближчими тижнями", прийнявши офіційне запрошення від президента Володимира Зеленського. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся з колишнім президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом та обговорив свої "мирні ініціативи" щодо завершення війни в Україні. 

Головне