Сирський провів розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США

Сирський провів розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США

Олександр Сирський провів телефонну розмову зі своїм американським колегою, головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Куінтоном Брауном. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ та генерал Чарльз Куінтон Браун обговорили матеріально-технічну допомогу Україні та підвищення якості підготовки наших військ. Олександр Сирський поділився своїм баченням обстановки на полі бою після поїздки на фронт.

"Подякував за військову допомогу від США, що продовжує надходити. Українські підрозділи вже відчули реальне посилення своєї спроможності давати відсіч ворогу", - додав Сирський.

Сирський поділився з американським колегою своїм баченням обстановки на полі бою після поїздки на фронт.

Сторони обговорили аспекти матеріально-технічної допомоги Україні та питання підвищення якості підготовки українських військ.

Нагадаємо, поточна ситуація на білоруському напрямку не викликає серйозних побоювань. Розвідувальні дані свідчать, що російські збройні формування на території Білорусі не мають достатньої чисельності та оснащення для проведення великомасштабних військових операцій. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, обмеження енергопостачання діятимуть у неділю, 23 червня, з 19:00 до 23:00. Про це повідомили у НЕК "Укренерго". За даними компанії, у неділю прогнозується зниження споживання, тож графіки будуть скороченими.

Головне