Сирський обговорив із Каволі ситуацію на фронті та потреби ЗСУ

Сирський обговорив із Каволі ситуацію на фронті та потреби ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський обговорив з Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі, Командувачем збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі потреби Збройних сил України. Про це Сирський повідомив на Facebook-сторінці.

"Плануємо напрямки співпраці на 2024-2025. Ретельне планування за підтримки західних партнерів критично необхідне для знекровлення ворога", - зазначив головнокомандувач.

Сирський подякував головнокомандувачу Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Крістоферу Каволі і за надану військову допомогу та озвучив основні потреби ЗСУ.

За його інформацією, окремо увагу співрозмовники приділили питанню посилення ППО України.

"Захист наших міст та критичної інфраструктури — важливий пріоритет", - підкреслив Сирський.

Нагадаємо, що у Генеральному штабі Збройних сил України повідомили про початок реалізації програми "Збереження життя військовослужбовців". Зокрема відбулося обговорення проблемних питань, які потрібно вирішити для покращення надання медичної допомоги військовим.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність посилити протиповітряну оборону нашої країни

Головне