Сирський: Дрони - один з пріоритетів для війська

Сирський: Дрони - один з пріоритетів для війська

За словами Сирського, Збройні сили технологічно мають бути на крок попереду ворога як в ураженні дронами, так і в захисті від них. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

У реаліях сучасних бойових дій кількість уражень безпілотниками виходить на один рівень з артилерією, що робить дрони одним із пріоритетів для війська.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів робочу зустріч за участі командирів бойових підрозділів БПЛА - Мадяра, Ахіллеса, Фармацевта, Флінта, Дима, Чарлі, Гуру, К-2. Та зазначив, що "наше завдання - технологічно бути на крок попереду ворога як в ураженні дронами, так і в захисті від них".

"Безпілотні системи - одна з найдинамічніших сфер, де зміни відбуваються щодня і ми не маємо права відставати ані на крок. Маємо чіткий план дій", - написав Сирський у Facebook.

Нагадаємо, російська окупаційна армія за минулу добу, 4 липня, вбила трьох мешканців Донецької області, ще 24 людини дістали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, американські військові знищили два надводних кораблі та одну радіолокаційну станцію, що належали підтримуваним Іраном хуситам у Червоному морі на території Ємену.

Про це повідомило Центральне командування США (USCENTCOM).

 

Головне