Сина Усами бен Ладена депортували з Франції: що він зробив

Сина Усами бен Ладена депортували з Франції: що він зробив

Сина засновника "Аль-Каїди" Усами бен Ладена депортували з Франції через його публікації в соціальних мережах, які пропагували тероризм. 

Про це повідомляє Reuters.

Міністр внутрішніх справ Брюно Ретайло заявив, що заборона забезпечує неможливість повернення Омара бен Ладена до країни з будь-якої причини.

"Адміністративна заборона гарантує, що пан бін Ладен не може повернутися до Франції з будь-якої причини", - йдеться у повідомленні.

Омар бен Ладен проживав в Орні з 2021 року, маючи статус чоловіка громадянки Великої Британії. У 2023 році він зробив заяви, що були розцінені як прославляння тероризму.

Усама бен Ладен, батько Омара, був лідером терористичної організації "Аль-Каїда", яка здійснювала теракти в різних куточках світу, включаючи напади на США 11 вересня 2001 року. Він був убитий американськими військовими в травні 2011 року.

"Аль-Каїда" спланувала та здійснила напад на США в вересні 2001 року. Внаслідок терактів загинуло близько 3000 американців та громадян інших країн.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Криворізькому районі знайшли мертвим Дмитра Шевчика, який раніше балотувався на посаду мера Кривого Рогу.

Головне