Сили ППО знищили всі 11 "шахедів", які рф запустила вночі

Сили ППО знищили всі 11

У ніч на середу, 25 жовтня, окупанти атакували українські міста ударними дронами. Всього росіяни запустили 11 "шахедів", всі з них були ліквідовані Повітряними силами ЗСУ.

"У ніч на 25 жовтня 2023 року російські окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ - рф), застосувавши 11 ударних БпЛА типу "Shahed". В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено усі 11 "Shahed-136/131", - йдеться у повідомленні.

У Повітряних силах зазначили, що повітряну атаку минулої ночі відбивали винищувальна авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи. Протиповітряна оборона працювала на Черкащині, Херсонщині, Полтавщині, Житомирщині, Хмельниччині та Миколаївщині.

Знищено 11 шахедів.png (719 KB)

Нагадаємо, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року ліквідували близько 296 310 російських агресорів, з них за минулу добу - 800 осіб.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупаційні війська протягом доби 20 авіабомбами атакували Бериславський район на Херсонщині, в результаті поранення отримали троє людей. 

Головне