Сили ППО знищили 11 БпЛА різних типів за минулу та поточну добу

Сили ППО знищили 11 БпЛА різних типів за минулу та поточну добу

За минулу та поточну добу українські сили знищили 11 ворожих БПЛА різних типів на півдні та сході країни, зокрема один Shahed. Про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

"За минулу та поточну добу на південному та східному напрямках протиповітряна оборона збила 11 БПЛА різних типів", - ідеться в повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі у п'ятницю вранці.

Українські сили протиповітряної оборони досягли вагомих результатів у боротьбі з ворожими безпілотниками. На півдні країни було збито один БПЛА типу Shahed 136/131, два Supercam та три "Ланцет".

На східному напрямку вдалося знищити один "Орлан-10", а також чотири безпілотники, тип яких ще уточнюється. Загалом українські захисники нейтралізували одинадцять ворожих безпілотних літальних апаратів різних модифікацій, суттєво послабивши розвідувальні та ударні можливості противника.

Нагадаємо, в Тернопільській області судитимуть депутата сільської ради, який під виглядом волонтерів переправив за кордон 74-х ухилянтів. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Тернопільській області. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, в тимчасово окупованому Севастополі лунали вибухи, місцева влада повідомляє про збиття ракет ATACMS. Про це повідомив глава окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв.
 

Головне