Сили ППО вночі збили 16 "шахедів" та дві керовані авіаційні ракети

Сили ППО вночі збили 16

Протиповітряна оборона України знищила всі 16 ударних дронів-камікадзе, запущені ворогом, та дві керовані авіаційні ракети. Про це повідомляє командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

У ніч на 18 липня ворог завдав удару 16 ударними БпЛА із Курської області та трьома керованими авіаційними ракетами з південного напрямку: двома – Х-59/Х-69 та однією Х-35.

Цілі знищили у Дніпропетровській, Полтавській, Запорізькій, Київській та Харківській областях.

Загалом радіотехнічними військами виявлено та здійснено супровід 19 повітряних цілей, до відбиття повітряного нападу залучались мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил, підрозділи радіоелектронної боротьби, зазначив генерал.

Більшість цілей знищено на східному напрямку – у зоні відповідальності повітряного командування "Схід".

Нагадаємо, на Торецькому напрямку спостерігається тривожна тенденція, як окупанти застосовують нелюдські методи ведення війни. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив командир взводу 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Станіслав Краснов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили протиповітряної оборони знищили над Дніпропетровською областю дві ворожі ракети і п'ять безпілотників. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

Головне