Сили ППО цієї ночі збили 42 "Шахеди" та ракету Х-59/69

Сили ППО цієї ночі збили 42

Уночі 19 вересня Сили протиповітряної оборони збили керовану авіаційну ракету Х-59/69 та 42 російські ударні безпілотники типу Shahed. Про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

Окупанти вдарили по Харківщині трьома зенітними керованими ракетами С-300/С-400, однією керованою авіаційною ракетою Х-59/69 та 42 "шахедами".

ППО працювала у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях.

Також 42 ударними БПЛА типу Shahed (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ, Курськ).

Повітряний напад відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збиті всі 42 ударні безпілотники.

Нагадаємо, у Чорному морі один ворожий корабель з "Калібрами", в Азовському - жодного, у Середземному - п'ять.  Про це повідомили в ВМС ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, найінтенсивніші бойові дії за минулу ніч відбувалися на Курахівському та Покровському напрямках. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Руслан Музичук, речник Національної гвардії України.

 

Головне