Сили оборони знизили динаміку російських атак під Авдіївкою - Жорін

Сили оборони знизили динаміку російських атак під Авдіївкою - Жорін

Силам оборони України вдалося знизити динаміку наступальних дій російських окупантів на Авдіївському напрямку. Про це повідомив заступник командира Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ Максим Жорін.

Заступник командира Третьої окремої штурмової бригади повідомив, що в цьому районі ворог вимушений локалізувати атаки. Та попри це - продовжує втрачати під час чергових штурмів чимало особового складу та техніки.

"На даний момент на Авдіївському напрямку вдалось трохи знизити динаміку наступальних дій ворога. Всім широким фронтом тут він не може наступати, змушений локалізувати свої атаки", - зазначив Максим Жорін.

Він наголосив, що інтервенти не припиняють спроби наступу на цій ділянці фронту.

"При цьому, якщо ми вже давно звикли, що їм плювати на втрати особового складу - то зараз їм уже і на втрати техніки все одно (ред.)", - каже Жорін.

Нагадаємо, по Харкову вперше з 2022-го року було завдано удару авіабомбами. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, зареєстрували урядовий проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку (№ 10449). Про це повідомили в Міноборони.

Як писали "Ми-Україна" раніше, по Харкову вперше з 2022-го року було завдано удару авіабомбами. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

Головне