Сили оборони знищили російський корабель "Циклон", який не здійснив жодного пуску, але його цінність висока, — Плетенчук

Сили оборони знищили російський корабель

ЗСУ знищили російський корабель "Циклон", який не здійснив жодного пуску, але його цінність висока. Про це повідомив начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук.

"Від цього цінність цього активу, в сенсі знищення, ніяк не падає, тому що в якийсь момент вони його все одно довели б до робочого стану", — розповів начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук.

Він додав, що у Чорному морі залишаються інші носії, які перебувають в пункті базування в Новоросійську. Один з підводних човнів, який не є ракетоносієм, вийшов у Чорне море.

Нагадаємо, Україна пропонує, щоб польська протиповітряна оборона збивала російські ракети, які пролітають над українською територією. Це повідомив речник МЗС Польщі Павел Вронський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в цілому у Чорному морі залишається до 10 ракетоносіїв, які перебувають у пункті базування в Новоросійську. Носіїв "Калібрів" в окупованому Криму більше немає, останнім був затоплений зусиллями Сил оборони малий ракетний корабель "Циклон", повідомив керівник центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук, 

Головне