Сили оборони знешкодили до десятка "Шахедів", які атакували столицю - КМВА

Сили оборони знешкодили до десятка

Минулої ночі Київ зазнав чергової масованої атаки російських безпілотників. Повітряна тривога в столиці тривала понад 5 годин. За інформацією Київської міської військової адміністрації, українські сили протиповітряної оборони успішно знешкодили близько десятка ворожих ударних дронів, які наближалися до міста з різних напрямків.

В трьох районах Києва зафіксовано падіння уламків збитих безпілотників. У Дніпровському районі попередньо пошкоджено електричний кабель.

В Голосіївському районі частково пошкоджено оздоблення стін та вибито вікна в багатоповерховому будинку.

В Солом'янському районі, де уламки спричинили пожежу на даху одноповерхового житлового будинку. Внаслідок цього постраждав чоловік, який отримав опіки обличчя, але від госпіталізації відмовився.

Голова КМВА Сергій Попко підкреслив, що російські агресори не зменшують інтенсивність повітряних атак на Україну та Київ зокрема. 

Нагадаємо, Кривий Ріг на Дніпропетровщині зазнав ракетного удару з боку російських військ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська авіація завдала ударів по місту, спричинивши значні руйнування та постраждалих серед цивільного населення. Станом на 23:12 відомо про дев'ятьох поранених, серед яких є одна дитина

 

Головне