Сили оборони змогли перекрити логістичні маршрути ворога на Харківщині - Волошин

Сили оборони змогли перекрити логістичні маршрути ворога на Харківщині - Волошин

На Харківщині Сили оборони змогли перекрити логістичні маршрути ворога. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин на "Ми-Україна".

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин розповів, що в Харківській області росіяни намагаються проводити ротацію підрозділів, які несуть втрати в постійних штурмах.

"Сили оборони не дають ворогу цього здійснити - у відкритому доступі вже є чимала кількість відео як Сили оборони знищують ворога на тому напрямку. Останнім часом перекрили йому логістичні маршрути, щоб він не зміг доставляти техніку і боєкомплект саме на той напрямок. Спільними діями знищуємо ворога, щоб він не міг просуватися вглиб півночі Харківщини", - наголосив він.

Нагадаємо, російські окупанти досі не вивезли з тимчасово окупованого Криму пошкоджені українськими ударами комплекси С-400. Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "Атеш".

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська здійснили масові обстріли логістики на Луганщині. Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Головне