Сили оборони збили 11 з 24 дронів Shahed, є влучання

Сили оборони збили 11 з 24 дронів Shahed, є влучання

Уночі росіяни запустили по Україні 24 БпЛА типу Shahed-136/131. Сили оборони збили 11 дронів. Про це повідомили у відомості.

Сили ППО працювали у межах Дніпропетровської, Херсонської, Кіровоградської та Харківської областей.

"Вночі російські окупанти завдали чергового удару, застосувавши 25 БпЛА типу "Shahed-136/131". Силами та засобами протиповітряної оборони України 11 ворожих дронів знищено", - йдеться у зведенні.

Щонайменше сім ударних безпілотників уночі не досягли своїх цілей та були локаційно втрачені.

Атака пошкодила одну з підстанцій НЕК "Укренерго" — частина міста залишилася без світла. 

Нагадаємо, впродовж вечора та ночі на 2 лютого армія окупантів запустила ударні безпілотники на південь України. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

На межі Херсонської та Миколаївської областей зафіксували "шахеди", вони рухались у напрямку заходу. Близько 21:00 було оголошено відбій загрози.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо 2 лютого вночі атакувало Кривий Ріг дронами-камікадзе. В результаті "прильоту" по енергетичному об'єкту без світла залишились десятки тисяч містян, знеструмлено дві шахти. 

Як поінформував очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, в мить влучання у шахтах перебувало більш як 100 робітників. Частину з них з-під землі вже визволили. На цю годину, в одній з шахт заблокованими залишаються до 20 гірників.

 

Головне