Сили оборони завдали суттєвих втрат російським окупантам на сході

Сили оборони завдали суттєвих втрат російським окупантам на сході

Сили оборони України нанесли значних втрат російським окупантам на східному напрямку. Загальні втрати ворога за 26 липня 1063 осіб особового складу, знищено десятки одиниць бронетехніки та багато іншої військової техніки.

Про це повідомляє ОСУВ “Хортиця”. 

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” минулої доби відбулося понад 107 боєзіткнень з противником. Ворог активно застосовував артилерію, авіацію та безпілотники, проте завдяки діям українських захисників окупанти зазнали значних втрат.

Лише за минулу добу російські окупанти втратили 1063 осіб особового складу, 11 танків, 23 бойових бронемашини, 35 гармат і мінометів, а також десятки одиниць іншої військової техніки, зокрема протитанкових засобів, засобів ППО, засобів РЕБ, автомобільної та спеціальної техніки. Крім того, було знищено 316 ворожих безпілотників, 114 укриттів та дев’ять складів боєприпасів.

Незважаючи на значні втрати, ворог продовжує обстрілювати позиції українських військ. Протягом поточної доби вже зафіксовано 626 обстрілів, чотири авіаудари та 25 удари дронами-камікадзе. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, за підсумками бойової доби 25 липня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 1210 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили 11 танків, майже чверть сотні бойових броньованих машин, 45 артсистем та засіб ППО.

Головне