Сили оборони вночі вдарили по складу озброєння та техніки росіян біля Курська (відео)

Сили оборони вночі вдарили по складу озброєння та техніки росіян біля Курська (відео)

Українські військові завдали удару по складу зберігання озброєння та військової техніки біля російського Курська. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Спостерігалася робота ворожої ППО та вибухи в точках прицілювання. Бойову роботу вели визначені підрозділи зі складу сил та засобів ВМС Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони", - йдеться в повідомленні.

Крім того, російське Міністерство оборони заявило, що над Курською областю було збито дрон і знищено керовану ракету "Нептун-МД»". Також губернатор Олексій Смирнов заявив про пожежу після удару.

В рф заявили, що вночі було знищено 11 дронів над Білгородською областю, чотири над Брянською, по одному БПЛА над Курською, Калузькою, Ростовською областями та тимчасово окупованим Кримом.

Нагадаємо, що у російському місті Шебекіно Бєлгородської області внаслідок нічного обстрілу ЗСУ спалахнула масштабна пожежа в багатоповерхівці

Як писав "Ми-Україна" раніше, внаслідок атаки на російський військовий аеродром "Оленья" у Мурманській області було пошкоджено два стратегічних бомбардувальники Ту-22М3

Головне