Сили оборони витіснили окупантів з мікрорайону Канал у Часовому Яру — ОСУВ "Хортиця"

Сили оборони витіснили окупантів з мікрорайону Канал у Часовому Яру — ОСУВ

Українські захисники витіснили російські сили з мікрорайону Канал у місті Часовому Яру у Бахмутському районі Донецької області. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

Він наголосив, що ворожої армії в мікрорайоні немає.

На краматорському напрямку окупанти не відмовляються від намірів прорватися в районі Часового Яру. Дві штурмові дії тривають.

"Українські захисники надійно тримають оборону на цій ділянці й дають гідну відсіч російському агресору", — сказав речник.

Він зазначив, що окупанти інтенсивно обстрілюють Часів Яр і завдають ударів по місту з важких вогнеметних систем "Солнцепек".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звернувся до лідерів Євросоюзу та подякував за єдність Європи. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Я в Брюсселі, щоб взяти участь у засіданні Європейської ради та подякувати всім лідерам Європи за єдність і за підтвердження незворотності нашого європейського курсу", - зазначив глава нашої держави.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час Саміту лідерів ЄС Україна підписала безпекову угоду з Євросоюзом, а також Естонією та Литвою. Про це повідомили на сайті Європейської комісії.

Головне