Сили оборони уразили в окупованому Криму близько 15 систем ППО рф за два місяці

Сили оборони уразили в окупованому Криму близько 15 систем ППО рф за два місяці

Українські захисники уразили близько 15 систем ППО окупантів за два місяці на території Криму. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

"СтратКом ЗСУ підготував інфографіку уражень засобів протиповітряної оборони російських окупантів в тимчасово окупованому Криму за останні два місяці.

Загальна кількість окремо уражених систем ППО - близько 15. Зокрема, уражені дивізіони ППО в модифікаціях С-300, С-350, С-400. Знищені десятки пускових установок зазначених систем, більше 15 радіолокаційних станцій, понад 10 пунктів управління", - йдеться у повідомленні.

Водночас у СтратКомі наголосили, що Сили оборони і надалі будуть нищити російських окупантів та наближати день звільнення українського Криму.

Як повідомляли "Ми-Україна", Сили оборони у ніч на 12 червня атакували російські зенітні ракетні комплекси, розташовані в тимчасово окупованому Криму. Зокрема було здійснено груповий ракетний удар по одному зенітному ракетному дивізіону С-300 поблизу Бельбека, а також по двох зенітних ракетних дивізіонах С-400 неподалік Бельбека та Севастополя.

Головне