Сили оборони України знищили ключові об'єкти бойового потенціалу ворога, - Міноборони

Сили оборони України знищили ключові об'єкти бойового потенціалу ворога, - Міноборони

Українські сили оборони продовжують зменшувати бойовий потенціал та спроможності російських військ. Цього тижня українські війська знищили російський центр космічного стеження та зв’язку, зенітно-ракетний, комплекс "Оса", а також штурмовий літак СУ-25.

Про це повідомляє Міністерство оборони України. 

В тимчасово окупованому Криму було знищено російський Центр космічного стеження та зв’язку, який є важливим для супутникового зв'язку та навігації російських військ. Також був знищений зенітно-ракетний комплекс “Оса”, що забезпечує захист сил і засобів у всіх сферах бойових дій.

Крім того, українські військові знищили штурмовий літак Су-25 та два Гради БМ-21, які вважаються дуже цінною здобиччю, через те що їх складно вполювати.

Одним з унікальних досягнень стало збиття ворожого FPV-дрона за допомогою гармати Bushmaster на БМП Bradley. Як зазначити в Мінобороні цей випадок свідчить про високий рівень винахідливості та професіоналізму українських військових.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські сили оборони 27 червня вбили та поранили щонайменше 1170 окупантів. Крім того, вони знищили один літак та 60 артилерійських систем.

Головне