Сили оборони України вдарили по низці електропідстанцій у Курській області

Сили оборони України вдарили по низці електропідстанцій у Курській області

Українські захисники завдали удар по низці електропідстанцій у Курській області рф. Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Згідно з отриманою інформацією, завдяки роботі українських захисників у чотирьох районах Курської області виникли проблеми з енергопостачанням.

"Сили оборони України завдали чергового удару по важливих об’єктах ворога на території рф. Зокрема, нещодавно уражено низку тягових електропідстанцій російських загарбників в Курській області. 

Наявна інформація про роботу в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій. Як результат, фіксуються перебої з електропостачанням в Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі зазначили, що ударів по ворожих об'єктах завдали сили Центру спеціальних операцій "А" СБУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

"Російська промисловість, яка працює на війну проти України є законною ціллю для наших військ. Вказані об’єкти, поміж іншим, забезпечують функціонування залізниці рф, що здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", українські захисники у ніч проти 28 липня уразили нафтобазу "Польова", яка знаходиться у Курській області рф. У Генштабі ЗСУ наголосили, уражена нафтобаза є стратегічним об’єктом російських окупантів.

Головне