Сили оборони продовжують ведення операції на Курському напрямку, є успішні дії на деяких ділянках, — Генштаб

Сили оборони продовжують ведення операції на Курському напрямку, є успішні дії на деяких ділянках, — Генштаб

За добу 22 серпня на фронті відбулось 135 бойових зіткнень, є успіхи на Курському напрямку. Про це повідомило зведення Генштабу.

Сьогодні російські війська вели наступ на Покровському, Харківському, Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському, Торецькому, Курахівському та Времівському напрямках.

Основні зусилля росіяни зосереджують на Покровському напрямку, повідомили у Генштабі.

На Оріхівському, Гуляйпільському та Придніпровському напрямках ворожі підрозділи наступальних дій не проводили.

"Сьогодні на даний час відбулося 135 бойових зіткнень. Сьогодні держава-терорист завдала одного ракетного удару однією ракетою, 49 авіаударів, скинувши при цьому 56 КАБів. Окрім того, загарбники задіяли для ударів 556 дронів-камікадзе та здійснили понад 3300 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, повітряні сили 22 серпня завдали авіаудару високоточними американськими бомбами GBU-39 по взводному опорному пункті у Курській області. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, близько 16:00, 22 серпня російські терористи вдарили ракетою по Богодухову Харківської області. За попередніми даними, одна людина загинула, дістали поранення шестеро. Про це повідомила Харківська обласна військова адміністрація.

 

 

Головне