Сили оборони нищать ДРГ на кордоні з Сумщиною і навіть на території рф - Мисник

Сили оборони нищать ДРГ на кордоні з Сумщиною і навіть на території рф - Мисник

Підрозділи Сил оборони України успішно протидіють диверсійно-розвідувальним групам (ДРГ) противника в районі кордону Сумської області. Українські військові проводять операції з нейтралізації ворожих груп навіть на території рф. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОТУ "Сіверськ" Вадим Мисник.

Речник ОТУ "Сіверськ" Вадим Мисник відзначив, що окупанти не полишають спроб перевіряти оборону ЗСУ на кордоні. Допомагає їм і складний рельєф у прикордонні Сумщини та Чернігівщини.

"Ворог не полишає спроб перевіряти нашу оборону та виявляти наші вогневі позиції, але технічні засоби ведення війни нам дозволяють своєчасно виявляти такі групи і наносити ураження, в тому числі на їхній території", - відзначив Мисник.

Нагадаємо, Україна уважно стежить за частими перевірками бойової готовності збройних сил Білорусі, такі дії розглядаються як потенційна загроза безпеці і вимагають пильної уваги з боку українського керівництва. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОТУ "Сіверськ" Вадим Мисник.

Як писали "Ми-Україна" раніше, злочинні групи, які допомагають чоловікам незаконно перетинати кордон, останнім часом діють більш нахабно. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

За його словами, вcе частіше чоловіків перевозять до кордону великими групами.

 

Головне