Сили оборони намагаються відтіснити ворога у напрямку Глибокого на Харківщині

Сили оборони намагаються відтіснити ворога у напрямку Глибокого на Харківщині

Українські бійці намагаються відтіснити росіян у напрямку населеного пункту Глибоке, що на Харківщині. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"На Харківському напрямку ворог не припиняє спроби прорвати оборону українських військ. З початку доби окупанти двічі атакували позиції ЗСУ в напрямках населених пунктів Липці та Вовчанськ, проте успіху не мали", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що наші бійці намагаються відтіснити противника в напрямку населеного пункту Глибоке, що розташоване приблизно за 40 кілометрів від Харкова.

У Генштабі наголосили, що протягом минулого дня на Харківському напрямку противник втратив до 200 осіб та 42 одиниці військової техніки. З початку цієї доби втрати загарбників складають 19 осіб та 10 одиниць техніки.

Нагадаємо, що через ракетну атаку на Харків кількість постраждализ зросла до 25. Четверо у важкому стані, інші — в середньому.

Як повідомляли "Ми-Україна", спільними зусиллями бійців 8-го окремого полку ССО та 92-ї ОШБр проведено успішно операцію з зачистки одного з населених пунктів Харківщини.

Головне