Сили оборони мали частковий успіх західніше Вербового, – Тарнавський

Сили оборони мали частковий успіх західніше Вербового, – Тарнавський

Сили оборони України на Мелітопольському напрямку мали частковий успіх західніше Вербового і знищили 27 одиниць військової техніки противника. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Зазначається, що за добу на Таврійському напрямку ворог завдав 10 авіаційних ударів, провів 49 бойових зіткнень, окрім того, здійснив 932 артобстріли.
 
Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1228 вогневих завдань.
 
Загальні втрати ворога склали 409 осіб. Три окупанти здалися в полон.
 
Також українські захисники ліквідували 3 танки, 8 ББМ, 7 артсистем, 1 СПГ, 4 БПЛА, 4 одиниці автомобільної техніки ворога. Також знищено 1 склад боєприпасів ворога. Ще 18 одиниць ОВТ окупантів пошкоджено.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський провів у середу, 25 жовтня, селекторну нараду. За словами глави держави, йому надали звіти про надходження техніки, боєприпасів, нові контракти та нову географію постачання

Також президентові відзвітували про ситуацію на полі бою, зокрема на Куп'янському та Авдіївському напрямках.

"Куп'янськ, Авдіївка - важкі, в’язкі бої, але наші воїни тримають позиції. Ворог намагається нищити без розбору все, до чого може дотягнутися", - зазначив Володимир Зеленський.

 

Головне