Сили оборони ліквідували 339 окупантів за добу на Таврійському напрямку

Сили оборони ліквідували 339 окупантів за добу на Таврійському напрямку

За даними командира оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерала Олександра Тарнавського, російські загарбники зменшили інтенсивність штурмових операцій.

Про це він повідомив у Telegram.

Хоч ворог зменшив кількість нападів, окупанти продовжують порушувати міжнародні стандарти ведення війни. Зокрема, вони влаштували ракетний обстріл із зенітно-ракетного комплексу С-300 по цивільному медичному закладу на Донеччині.

Тарнавський також зазначив, що цілью атак були центральна міська лікарня в Селидовому, будівля шахти "Котляревська" та інша цивільна інфраструктура.

За останню добу ворог здійснив чотири ракетні удари, провів 29 бойових зіткнень і влаштував 637 артилерійських обстрілів. Загальні втрати ворога склали 339 осіб, в тому числі знищено п'ять одиниць військової техніки, таких як бойова бронетехніка та артилерійські системи.

Нагадаємо, кількість постраждалих від ракетного удару по Селидовому в Донецькій області збільшилась до восьми осіб. Одна людина загинула.

20 листопада о 23:35 російська армія вдарила по місту Селидове, ймовірно, використовуючи ракетний комплекс С-300.

Місцева лікарня, де перебували люди, стала об'єктом атаки, що призвело до контузій та осколкових поранень вісьми громадян. Одна людина загинула.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на Київщині зафіксували випадок захворювання на гепатит А. Захворювання виявили у Броварах.

Головне